MEDITERRANOVAACTIES & NIEUWSASSORTIMENTWEBSHOPREALISATIES / PROJECTENSERVICECONTACT
winterharde Olijfbomen, Palmbomen en Vijgenbomen voor de beste prijs
Brengt de mediterranee in uw tuin
MEDITERRANOVA

Mediterranova is gespecialiseerd in de import van mediterrane bomen en planten vanuit diverse locaties in Spanje en Italië. Door rechtstreekse import van deze mediterrane tuinplanten leveren wij altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor het leveren, plaatsen en onderhouden van olijfbomen, vijgenbomen, palmbomen en andersoortige mediterrane planten zoals oleander, cipressen, bamboe, quercus ilex, quercus suber, citrus planten, oude druivenstronken en diverse soorten photinia bent u bij Mediterranova aan het juiste adres.

Vanuit Tholen leveren wij aan zowel particulieren alsmede aan zakelijke klanten, zoals tuincentra, handelskwekerijen, hoveniers, en tuin- en landschapsarchitecten, door heel Nederland en België.

De medewerkers van Mediterranova zorgen voor een helder advies en hebben een gedegen productkennis. Wij zijn hierdoor in staat voor iedere klant ook de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Of het nu gaat om het stijl- en sfeervol inrichten van uw horecagelegenheid, bedrijfspand of de inrichting van uw tuin met beplanting, Mediterranova beschikt over een zeer ruime ervaring.


Mediterranova is gevestigd in Tholen, gelegen op de grens van Zeeland en Noord-Brabant. Kom langs of maak een afspraak.
Klik hier voor onze openingstijden.

 MEDITERRANOVAACTIES & NIEUWSASSORTIMENTWEBSHOPREALISATIES / PROJECTENSERVICECONTACT