MEDITERRANOVAACTIES & NIEUWSASSORTIMENTWEBSHOPREALISATIES / PROJECTENSERVICECONTACT
winterharde Olijfbomen, Palmbomen en Vijgenbomen voor de beste prijs
Brengt de mediterranee in uw tuin
ACTIES & NIEUWS

BESTEL UW MEDITERRANE BOOM OF PLANT VEILIG EN SNEL VIA ONZE WEBSHOP:
Het is zover: nu kun je ook online winkelen bij Mediterranova! Onze webhop is momenteel nog onder constructie maar dagelijks zullen er nieuwe producten worden toevoegd. In onze webshop vind je straks een compleet assortiment van bomen en planten uit Italië en Spanje.

Het assortiment van Mediterranova is dus met één muisklik te zien en te kopen, op een overzichtelijke manier zal alles per artikelgroep worden gepresenteerd. Leuk als je snel nog wat nodig hebt, in alle rust het assortiment wil doornemen, of gewoon vanuit je stoel leuke ideeën wil opdoen!

Bestel veilig en snel uw olijfboom of andere mediterrane boom met of zonder bijpassende plantenbak en benodigde substraten via onze webshop! Wilt u deze bestelling door ons laten bezorgen in Nederland of België dan nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor levering.
VOORJAARS:
Bij Mediterranova zal het seizoen 2017 beginnen vanaf zaterdag 18 februari! Vanaf dan hebben wij weer wekelijks aanvoer van vrachtauto's uit Spanje en Italië met olijfbomen, vijgenbomen en palmbomen en vele andere soorten mediterrane beplanting op voorraad. Tot die tijd hebben wij uitsluitend aanvoer van bomen en planten op bestelling.ALLES OVER WONEN:
Onlangs was Mediterranova te zien bij 'Alles over Wonen' op SBS6.
Uitzending gemist? Klik hier om de link om het fragment uit het programma te bekijken.


KERSTBOMEN:

Ook voor dit jaar kan Mediterranova op bestelling uw Kerstbomen verzorgen en indien gewenst thuis of bij uw bedrijf afleveren. Kerstbomen zijn vanaf 5 december 2016 leverbaar. Mediterranova heeft veel soorten en maten. Van 80cm tot 8 meter. Gezaagd of met kluit. Mediterranova is bij voorkeur leverancier van de Nordmann 'Excellent', de meest volle en mooist vertakte kerstboomin zijn soort. Informeer naar de mogelijkheden.


 

MEDITERRANOVA OP FACEBOOK
Volg ons ook op facebook!

Klik hier
en vink op onze facebookpagina de "vind ik leuk" button aan.

MEDITERRANOVAACTIES & NIEUWSASSORTIMENTWEBSHOPREALISATIES / PROJECTENSERVICECONTACT