MEDITERRANOVAACTIES & NIEUWSASSORTIMENTWEBSHOPREALISATIES / PROJECTENSERVICECONTACT
winterharde Olijfbomen, Palmbomen en Vijgenbomen voor de beste prijs
Brengt de mediterranee in uw tuin
OLIJFBOMEN
VIJGENBOMEN
PALMBOMEN
CIPRESSEN
OVERIGE EXOTEN
PLANTENBAKKEN
SUBSTRATEN
SUBSTRATEN

Mediterranova beschikt over een groot assortiment substraten.

  • MEDITERRANE POTGROND: samengesteld uit verschillende hoogwaardige grondstoffen zoals fractieturf, kokospeat, en klei, en is daarnaast bemest met gecoate langzaam vrijkomende meststoffen, genoeg voor de eerste 6 maanden. Door de grovere samenstelling van de grond ontstaat er een optimale lucht-waterverhouding.

  • POTGROND: samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen. Er is een standaardbemesting toegevoegd, genoeg voor de eerste 4 tot 6 weken. De grond is geschikt voor kamer-, terras-, perk-, balkon-, en vaste planten.

  • KOKOS POTGROND: een milieuvriendelijke hoogwaardige potgrond op basis van de fijnste deeltjes van de kokosbast en heeft een zeer hoog watervasthoudend vermogen. Zelfs na uitdroging neemt de kokospotgrond nog heel gemakkelijk vocht op. In combinatie met de rulle, luchtige structuur ontstaat er een optimale lucht-waterverhouding in de grond en is deze universeel te gebruiken, voor alle soorten planten.

  • HYDROKORRELS: een product van gebakken kleikorrels en is geschikt voor alle vormen van hydrocultuur. Het kan ook gebruikt worden als drainagemateriaal onderin een bloembak. Ook kan het dienen voor verschillende decoratiedoeleinden zoals het afdekken van bloembakken e.d.

  • FRANSE BOOMSCHORS: een eerste kwaliteit schors met een harde structuur die zodoende enkele jaren meegaat. De Boomschors is bij het aanbrengen lichtbruin van kleur maar zal na verloop van tijd donkerder kleuren. Het is o.a. geschikt voor de volgende doeleinde: Het aanleggen van wandelpaden, als decoratiemateriaal in de tuin en als drainagemateriaal in bloembakken.


MEDITERRANOVAACTIES & NIEUWSASSORTIMENTWEBSHOPREALISATIES / PROJECTENSERVICECONTACT